Album:

   THE FRAJLE   

   Ljubav na dar

Predstavljamo novi album The Frajli, „Ljubav na dar”. Četiri dame, Marija, Jelena, Nataša i Nevena, po prvi su put album objavile na prostoru cijele regije istodobno, a u pripremi su i turneje po svim zemljama počev od Slovenije, pa sve do Makedonije.

Album „Ljubav  na dar“ u formi digipack izdanja dostupan je  od četvrtka, 11.5.  na kioscima diljem Hrvatske. Nastavak je to suradnje, koja je ostvarena i uz podršku Coca-cole i Melema, a CD će imati izuzetnu cijenu od samo 30 kuna. Frajle koje su uvijek pokazivale da imaju veliko srce i podcrtavale činjenicu da svojom glazbom mogu činiti dobro odlučile su čak 12 kuna od prodaje od novog CD-a darovati Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.

Isto veliko srce pokazale su i u ranijim prigodama kada je dio prihoda išao za Udrugu „Sve za nju“, a u suradnji sa dosadašnjim, već navedenim, partnerima.

S punim pravom možemo reći da su ovoga puta Frajle poklonile ljubav na dar.

Objavljujući pred gotovo mjesec dana naslovnu pjesmu s albuma “Ljubav na dar” The Frajle su najavile objavu novog studijskog album. Na albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pjesama The Frajli i dvije obrade, a u radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Alka Vuica, Vanna, Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Leo, Filip Gjud, Fedor Boić, Dragan Brnas Fudo……
Samo dvije pjesme su coveri poznatih pjesama i to „Zemlja pleše“ veliki hit slovenske rock skupine Videosex, te prekrasna skladba Zdenka Runjića „Dva zrna grožđa“.

Da podsjetimo, The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji, od kojih izdvajamo pet rasprodanih nastupa u Lisinskom.

Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.