THE FRAJLE
LJUBAV NA DAR
(N. Buča – N. Buča – V. Aralica)

Youtube:
https://youtu.be/P5EKAFidWGM

Režija: Filip Filković Philatz
Dop/grading: Rino Barbir
Produkcija: Renata Lučić
Assist. produkcije / fotografije: Vjekoslav Palinić
Produkcija i deft-cut: More-Magnets
Glumica: Tena Nemet Brankov

Odevne kombinacije – P….S….fashion http://www.ps.rs/rs/sr/
Frizer: Ante Pažin
Šminka: Nikolina Gega
Stilista: Srdjan Šveljo
Obuću Rish www.instagram.com/rish.shoes

Vrijedne The Frajle su u ožujku u Zagrebu snimile videospot “Ljubav na dar” kojim su najavile novi studijski album, istog naziva.
Proljeće je vrijeme ljubavi pa je prekrasan i sunčan dan bio idealna kulisa za snimanje spota u režiji Filipa Filkovića. U spotu se The Frajle voze u limuzini koje se ne bi posramili ni predsjednici država i simbolično se kroz radnju spota pokazuje da sve gubi smisao ako nema ljubavi i radosti u životu.
Spomenut ćemo i činjenicu da je ovaj videospot  izabrana za NAJ #MTV premijeru za mjesec travanj jer je osvojio najviše glasova publike u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.
Od jučer album “Ljubav na dar” dostupan je na kioscima diljem Hrvatske (digipak izdanje).

Nastavak je to suradnje, koja je ostvarena i uz podršku Coca-cole i Melema, a CD će imati izuzetnu cijenu od samo 30 kuna. Frajle koje su uvijek pokazivale da imaju veliko srce i podcrtavale činjenicu da svojom glazbom mogu činiti dobro odlučile su čak 12 kuna od prodaje od novog CD-a darovati Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.
Isto veliko srce pokazale su i u ranijim prigodama kada je dio prihoda išao za Udrugu „Sve za nju“, a u suradnji sa dosadašnjim, već navedenim, partnerima.
S punim pravom možemo reći da su ovoga puta Frajle poklonile ljubav na dar.
Na albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pjesama The Frajli i tri obrade, a u radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud…

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.