Hvala vam što ste tulumarili
s nama ove subote!

Hvala vam što ste u subotu u Tvornici kulture proslavili 22 godine Aquarius Recordsa. S veseljem smo se podružili sa svima vama!

Podsjetimo, u subotu 13.5. u Tvornici Kulture grupa Songkillers odličnim je koncertom obilježila 20 godina od objavljivanja prvog studijskog albuma “Fleka”.

Na ovoj obljetničkoj svirci aktualnim članovima benda, predvođenim frontmenom Željkom Banićem,  pridružili su se pojedini članovi iz prve postave benda (Predrag Martinjak i Ante Pecotić), ali tu nije bio kraj gostovanjima. U gotovo dva i pol sata na pozornici su se izmjenjivali i vokalni gosti – Nikola Marjanović i Baby Dooks – vodeći nas kroz dugovječni  repertoar jednog od najboljih funk bendova u zemlji.

Mangroove je napravio odličan uvod u večer mini svirkom u malom pogonu predstavljajući po prvi puta live svoj novi singl “Sanjala sam ljubav”, a za after party je bio zadužen Deejay Vu aka Kanca koji je i nakon ponoći svima zagarantirao dobar provod.
Osim koncerata, kao highlighta cijele večeri, ovo je bio i tulum u organizaciji Aquarius Recodsa, a povodom 22 godine uspješnog rada.

Nadamo se da su svi uživali u svirkama, kao i poklonu koji ih je dočekao na izlazu iz Tvornice, te da neće proći još 22 godine da svi ponovimo ovako dobar subotnji izlazak!

Fotografije s koncerta (by Walter) možete downloadati OVDJE

Galerije fotografija s koncerta, ali i iz publike, postavili smo na facebook Aquarius Recorsa, te vam pozivamo da se tagirate na fotografijama!