Bella Figura, Bella Pitura
(Zlatan Stipišić Gibonni – Zlatan Stipišić Gibonni – Gibonni/Nikša Bratoš)

Nakon objavljenih i odlično prihvaćenih singlova “Onako, od oka”, “Gdje to piše?”“Sreća” “Udica”, uoči koncerta u Opatiji stiže novi Gibonnijev singl: Bella figura, bella pitura

Do velikog koncerta Olivera i Gibonnija na opatijskoj Ljetnoj pozornici ostalo je više od tri tjedna, a sudeći po iznimnom interesu publike bit će ovo još jedan rasprodani koncert turneje “Familija Live”.
Na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom Oliver i Gibonni priredit će u subotu 17. lipnja pravi vatromet emocija. Osim pjesama s aktualnog albuma “Familija”, koji je nagrađen sa šest Porina, među kojima i u prestižnoj kategoriji za “Album godine“, dugogodišnji prijatelji i suradnici u Opatiju donose i bezvremenske hitove zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika na ovim prostorima.

Vrhunska  produkcija i scenografija te izvanredni vokali dvojice glazbenika ostavili su odličan dojam na mnogobrojnu publiku te predstavljaju savršenu kombinaciju za otvorenje nove sezone koncerata na predivnoj Ljetnoj pozornici.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Do 31. svibnja u prodaji su povoljnije ulaznice po cijeni od 150 kn.

FB event: OLIVER & GIBONNI, OPATIJA