1. ROVINJ JAZZ FESTIVAL
    OLIVER 1. SRPNJA U ROVINJU!
    NAJPOVOLJNIJE ULAZNICE U PRODAJI DO 15. LIPNJA

Ovogodišnje, sedmo izdanje Rovinj Jazz Festivala donosi nastupe domaćih glazbenih zvijezda Olivera Dragojevića, Josipe Lisac te zajednički koncert Zorana Predina i Matije Dedića. I ove godine, tijekom srpanjskih dana, publika će uživati u vrhunskim glazbenim interpretacijama u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR), a prvi put jedan od koncerata održat će se i na gradskom parkingu Valdibora.

Upravo na prostoru Valdibore 7. Rovinj Jazz Festival u subotu, 1. srpnja otvorit će  jedan i neponovljivi Oliver. Čarobni doživljaj s pogledom na more, stari grad i sv. Eufemiju i ono najbitnije, glas legendarnog glazbenika koji ove godine slavi 70-i rođendan i obilježava 50 godina iznimne glazbene karijere. Tijekom svog glazbenog vijeka Oliver zasluženo uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, ali ostaje dostupan za svakog poklonika te i danas, s jednakim žarom i voljom, sjeda za klavir, svira, pjeva i snima nove pjesme.
Iza njega su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia.

Ulaznice za Oliverov koncert u subotu, 1. srpnja dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i online putem www.eventim.hr. U prodaji su dvije kategorije ulaznica: VIP ulaznice po cijeni od 300 kn te ulaznice za sjedenje (nenumerirano) po cijeni od 170 kn.
Ulaznice za druga dva koncerta – Josipe Lisac i Zorana Predina i Matije Dedića – bit će puštene u prodaju početkom idućeg tjedna.

OLIVER, 1. SRPNJA (subota)
VALDIBORA, ROVINJ