THE FRAJLE   “MA, DAJ LUTKO”
(N. Buča – N. Buča – F. Boić)

Youtube:
https://youtu.be/22JqYHniOls

NOVO!

More, sunce, zabava i i flert ono je što mnoge od nas očekuje ovog ljeta, a na tragu toga osmišljen je i videospot za novu pjesmu The Frajli „Ma, daj lutko“. Sniman je u Opatiji u Milenij hotelima, pod budnim oko Filipa Filkovića Philtza koji je zaslužan i za prethodni video “Ljubav na dar“. Pjesma je istovremeno šašava i šarmantna, odnosno poletna i  kao stvorena za prestojeće sparine i brčkanja u moru.
Osim Nataše, Marije, Jelene i Nevene u spotu se pojavljuje fantastična, mlada glumica Sementa Rajhard, a mladića koji ne može odoliti čarima prelijepe djevojke glumi Mario Radić. I dok Sementa cijeli spot  flertuje sa zgodnim mladićem, stav Frajli zapravo  je prilično jasan: svima nam treba „da te netko ludo ljubi, da zbog tebe skroz poludi“. Kao i mnogo puta prije Frajle su i ovdje podcrtale da nam svima treba ljubav.

Podsjetit ćemo vas da je krajem travnja objavljen novi album The Frajli „Ljubav na dar“(digipak) i dostupan je  na kioscima diljem Hrvatske. Nastavak je to suradnje, koja je ostvarena i uz podršku Coca-cole, Melema i Glorije a CD ima izuzetnu cijenu od samo 30 kuna. The Frajle koje su uvijek pokazivale da imaju veliko srce i podcrtavale činjenicu da svojom glazbom mogu činiti dobro odlučile su čak 12 kuna od prodaje od novog CD-a darovati Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.

Fotografije sa snimanja možete preuzeti sa linka:
https://mega.nz/#!bwJG0DJA!mLJRwS4r3rNDhV3an6GjYOzFkY-3wztZLWTVXdu9-MY

CD “Ljubav na dar”, je osim na kioscima diljem Hrvatske dostupan i na Ininim benzinskim