Novi spotovi:

Massimo, The Frajle, Maja Posavec, Mayales, Mel Camino, Lika Kolorado, The A!

Pogledajte aktualne videospotove naših izvođača! 

MASSIMO – NEKA TI PLOVE BRODOVI

Pjesma je pomalo drugačija od onoga  što ste od Massima navikli čuti, jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačom sekcijom i unisonim pratećim vokalima. Tematski ona ponire u dušu svakoga tko istinski voli i kroz verse daje osjećaj sigurnosti, stamenosti i punog povjerenja. Nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mjesta koja svojom razigranošću, šarenilom i srećom ne poznaju granice.

THE FRAJLE – MA, DAJ LUTKO

More, sunce, zabava i i flert ono je što mnoge od nas očekuje ovog ljeta, a na tragu toga napravljen je i videospot za novu pjesmu The Frajli „Ma, daj lutko“. Sniman je u Opatiji u Milenij hotelima, pod budnim oko Filipa Filkovića Philtza koji je zaslužan i za prethodni video “Ljubav na dar“. Pjesma je istovremeno šašava i šarmantna, odnosno poletna i  kao stvorena za predstojeće sparine i brčkanja u moru.

MAJA POSAVEC – MEDITERANSKA

Singl „Mediteranska“ svojom vedrinom kao da najavljuje ljeto i sunčane dane kojima se svi veselimo. Maja je uglazbila stihove jednog od najvećih hrvatskih pjesnika Enesa Kiševića i aranžirala ih na svoj specifičan način. Aranžman za pjesmu nastao je u suradnji s članovima Majinog pratećeg banda:  Damirom Mihaljevićem, Marinom Vinja i Juricom Hotko uz glazbeno pojačanje trubača i udaraljkaša Ante Prgina Surke. Produkciju potpisuje Višeslav Laboš s kojim Maja Posavec upravo dovršava svoj nadolazeći album.

MAYALES FEAT. KRISTIJAN BELUHAN – MALENA

Odluka da se Malena proglasi prvim službenim singlom otkako je izašao Simbol za Sunce donešena je lako i jednostavno, u konsenzusu kritike, fanova, diskografa i samoga benda. Bilo je samo potrebno pronaći koncept za što adekvatniji prateći video, sa čime se u koštac ponovno uhvatio sam Petar Beluhan, ovoga puta u pratnji sjajnog snimatelja Nevia Smajića. Njih su dvojca zajedno napravili video koji nevjerojatnom lakoćom hvata jednostavnost i tempo pjesme, ali i duh fantastičnog eskapizma koji je nekako i generalna odlika fantastičnog albuma koji od svojeg izlaska ne prestaje ubirati najveće komplimente.

MEL CAMINO – NOVO VRIJEME

Velikogorički rock sastav Mel Camino predstavlja singl i videospot “Novo vrijeme”, kojim najavljuje novi, četvrti studijski album nazvan “Kad? Sad!”. Autor glazbe i teksta je Zlatko Majsec, aranžman potpisuju Mel Camino i Mark Mrakovčić, koji je snimio i producirao pjesmu. Redatelj iznimno zanimljivog videospota je Mislav Muretić, a spot je snimljen nevjerojatnom tehnikom – one take izveden unatrag!

LIKA KOLORADO – SIGURNO

Nakon singlova “Kralj” i “Smiješ zaurlat” sve zapaženiji zagrebački sastav Lika Kolorado objavljuje novi singl “Sigurno”. Filip Riđički napisao je odličan tekst, Vanja Senčar na to se nadovezao muzikom i sve zajedno zvuči jako dobro, a krenulo je iz, kako to često biva, blefa. Bend Lika Kolorado je aktualan pobjednik najvećeg nacionalnog demo festivala “HGF”-a i prošlogodišnji finalist “Karlovačko RockOff festivala”, a singlom “Sigurno” najavlju debitantski album.

THE A! – PUSTI ME VAN

Za novi singl The A! je odabrao pjesmu „Pusti me van“ koja govori o bijegu iz svakodnevnice i borbu protiv „matrice“ što će bend pokušati dočarati i u spotu kojeg je režirala Anita Nadj. Pjesmu će, kao i do sada,  slijediti i engleska inačica koja je namjenjena stranom trzištu. The A! je prvi hrvatski bend koji je uspješno završio kampanju na Kickstarteru, njihovi engleski singlovi se vrte na preko 600 radijskih postaja diljem svijetam, a dobili su i razna priznanja.