“ARITMIA” U ZKM-u! 

MERIMA KLJUČO & MIROSLAV TADIĆ
30. lipnja (petak), Zagrebačko kazalište mladih, 21 h

Poštovani,
pozivamo vas da se akreditirate za koncert Merime Ključo i Miroslava Tadića koji će se u petak, 30. lipnja održati u ZKM-u. Svoje upite, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail sanja@aquarec.hr do četvrtka (29. lipnja) do 12 h. Odgovor stiže isti dan do 17 sati.

_______________________________________________

Nakon višegodišnjeg prijateljstva i dijeljenja istih glazbenih afiniteta svjetski priznata harmonikašica MERIMA KLJUČO i gitarist MIROSLAV TADIĆ ujedinili su se kako bi predstavili novi projekt pod nazivom „Aritmia“. Savršeni je to spoj kompozicija, aranžmana i improvizacija počevši od Bacha, Couperina i Satieja do kompleksnih balkanskih tradicionalnih tema koje počivaju na neobičnim ritmičkim, metričkim i melodičkim stukturama. Ovo dvoje cijenjenih umjetnika kombinira raznolika i bogata iskustva da bi kreirali jedinstvene i dirljive glazbene krajolike objedinjene kroz album „Aritmia“. U intimnom prostoru Zagrebačkog kazališta mladih Merima Ključo & Miroslav Tadić povest će publiku na izvanredno glazbeno putovanje.

Ulaznice su u prodaji u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar) te putem www.ulaznice.hr. Cijene ulaznica: 125 / 150 kn.

VIDEO:
Kraj potoka bistra voda
https://www.youtube.com/watch?v=dJyctNJ4uW8
Pajduško oro
https://www.youtube.com/watch?v=KBiPfbLLCJQ