ENI
Ljetni blues
(Predrag Martinjak – Predrag Martinjak – Predrag Martinjak/Miroslav Lesić)

ENI JURIŠIĆ I SUPERMAN POBJEĐUJU LJETNI BLUES

Finalistica The Voicea Eni Jurišić objavljuje novi cool singl „Ljetni blues“ pop disco funky zvuka i otkačenog teksta koji prati efektni videospot, a pjesma je prva suradnja Eni i priznatog autora Predraga Martinjaka.

 „Naslov Ljetni blues sugerira sporiju pjesmu, pa sam tako i ja očekivala laganicu,  a onda me ono što sam čula totalno iznenadilo! Iako još nije bilo podne, taj zarazni funky ritam me odmah digao sa stolice i rasplesala sam se po studiju, a moja ekipa me čudno gledala, hahhahaa. To je onaj osjećaj kad se s pjesmom zagrliš i ne puštaš ju. Tekst mi je genijalan i baš mi je bio gušt pjevati. Jedva čekam live nastup da prenesem ljudima tu pozitivnu energiju!“, oduševljeno komentira Eni svoj novi singl.

Autor glazbe i teksta Predrag Martinjak o suradnji kaže: „Eni je moderna, neopterećena i originalna, a takva je i pjesma Ljetni blues pa se dogodio klik na prvu. Sjajna je pjevačica, ali i plesačica u što se možete uvjeriti ako bacite pogled na spot za Ljetni blues.“  U produkciji i aranžmanu Martinjaku se pridružuje Miroslav Lesić Lesique, cijenjeni autor, producent i gitarista.

Videospot za pjesmu u režiji Izoom produkcije rasplesana je, vizualno dojmljiva kulisa sretnog trenutka manifestiranog dijeljenjem pozitivnih vibracija s prolaznicima. Svatko tko je imao sreće susresti se s Eničinim osmijehom na dan snimanja spota, kući se vratio bogatiji za jedan lijepi doživljaj.