Boris Štok ljetni ritam nastavlja i tijekom jeseni!

Uskoro novi singl, spot, EP i koncert u Tvornici

Nakon izvrsnog uspjeha singla “Ispod kože” (downloadajte u WAV ili MP3 formatu), koji je ušao na HR TOP 40 i još uvijek je pri vrhu brojnih nacionalnih TOP lista, Boris Štok nastavlja raditi punom parom! Pod redateljskom palicom Judite Gamulin mladi riječki pjevač, autor i tekstopisac upravo dovršava snimanje spota za novi singl “Kao mi”, koji će biti objavljen početkom listopada.

Singl “Kao mi” najavljuje EP izdanje s dosadašnjim singlovima Borisa Štoka te posebnim dodacima za fanove. Koncertna promocija EP-a će se održati u subotu, 4. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu.

Ovaj petak (22. rujna) u 18:10 sati, starta “Daj 5(ak)” – nova emisija za mlade na HTV-u, koju svojim gostovanjem i nastupom uživo otvara upravo Boris Štok.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.