Lili Gee
Promijenila sam se

(Miroslav Odak)

Nakon veselog i vedrog debitantskog videospota “Sunčan dan”, zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja drugi singl “Promijenila sam se”. Riječ je o jakoj “ženskoj” pjesmi s motivom unutarnje, ali i vanjske promjene. Snažnim vokalom Lili hrabro redefinira klasične rodne obrasce i tematizira osviještenu zrelu žensku seksualnost:

“Promijenila sam se, jer to sam htjela. Promijenila sam se, nema granica tijela”. Pjesma je u laganom funk tonu, produkciju potpisuje Jurica Bura, a tekst i glazbu Miro Odak.

Singl “Promijenila sam se” Lili Gee će premijerno izvesti na koncertu u zagrebačkom klubu “Pločnik” u petak, 20. listopada. Koncert počinje u 21:30 h, a ulaz je besplatan.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album  „No Fingers Like Soul Fingers“. Ove godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Prvi rezultat suradnje je pred Vama – “Sunčan dan”. Lili Gee trenutno radi na novom singlu, koji će biti objavljen na jesen.