U POL’ 9 KOD SABE

STOJ NA GLAVI
(CD 604-17)

1. Pokaži mi
2. Ljetna pjesma
3. Stoj na glavi
4. Čudesna
5. Moram
6. Starimo
7. U paralelnoj stvarnosti
8. Dok sanjaš putovanja
9. Ne razumijem
10. Hvala ti ljubavi što me voliš
11. Nepoznati ljudi

Tri godine nakon prvijenca “Prihvaćam sve”, bend U pol’ 9 kod Sabe donosi nam “Stoj na glavi”, 11 pjesama koje nas furaju kroz paletu različitih raspoloženja i emocija te nas ostavljaju u pozitivnom modeu čak i kada pjevaju o temama poput starenja, paralelne stvarnosti ili nepoznatih glasova u glavi.

“Čudesna”, “Stoj na glavi”, “U paralelnoj stvarnosti” i “Starimo”, samo su neki od singlova koji su do sada najavili ovo izdanje, koje bend posvećuje svom gitaristi, prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.

Album je sniman u Funhouse studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Berka Muratovića. Za vizualno oblikovanje koje se pamti pobrinuo se Orsat Franković, studio Flomaster.

Kreativnu okosnicu benda čine Ana Opalić i Martina Zvonić, na gitari i saksofonu je Marko Lucijan Hraščanec, za bubnjevima Zrinka Kolarić, a na bas gitari Helena Ernoić.

Prva prilika za poslušati bend i novi album uživo stiže uskoro, točnije u petak, 17. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu. Na svirci u Tvornici pridružit će im se i njihov stari, dragi gitarist Goran Bogunović.

Album “Stoj na glavi” potražite u Aquarius Music Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), putem web shopa Cedeterija.com i drugim boljim prodavaonicama ploča. Ulaznice za koncert su osim u Aquarius Shopovima dostupne i na blagajni Tvornice te putem sustava Entrio.hr.

Cover albuma i fotografije benda dostupne su na linku u nastavku:
https://we.tl/J0Dsotwh1F

Zahvaljujemo na objavi!