SWING LAUBA

MARKO TOLJA & JAZZ ORKESTAR HRT-a

subota, 28. listopada 2017.

+ DJ Robert Mareković, swing plesači,…

+ Akreditacije!

Da je subota stvorena za ples, poznato je odavno. Ove subote, 28. listopada, “groznicu subotnje večeri” dodatno će začiniti Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a, koji će u unikatnom prostoru zagrebačke Laube predstaviti zajednički, novi album “Stavi pravu stvar”.  Posebni gosti su plesači okupljeni oko udruge BACK TO SWING ZAGREB, koja dolazi sa pedesetak članova. Oni godinama aktivno rade na tome da Zagreb zapleše uz glazbu koja je prošlo stoljeće učinila nezaboravnim.  Ukoliko ste imalo skloni gibanju na predivne skladbe vintage & retro glazbe, subota i SWING LAUBA  je idealan odabir za vas! Sve što trebate je malo dobro volje i cipelice u kojima vam je ugodno plesati.

Glazbeni repertoar Marka Tolje uz pratnju čak sedamnaest vrhunskih glazbenika baziran je na novom albumu koji donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”, “Teške boje”  – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća.

Za dobru glazbu na after party-u je zadužen poznati DJ Robert Mareković. U subotu Laubu pretvaramo u Swing Laubu! Swing Lauba znači da je 28.10. dan za plesne cipelice, retro obleku i povratak u zlatno doba čage.

Ulaznice po cijeni od 100 kn (slobodno stajanje / sjedenje), 200 kn (VIP zona za jednu osobu*) i 800 kn (VIP zona za četiri osobe*) u prodaji su u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), te u sustavu Eventim.hr.

* Ulaznica VIP zona (ulaznica za 4 osobe) vrijedi za 4 osobe i uključuje stol sa stolicama te bocu pjenušca po stolu. Ulaznica VIP zona (ulaznica za 1 osobu) vrijedi za 1 osobu i uključuje sjedeće mjesto i čašu pjenušca.

——————————————————————————————————

AKREDITACIJE

Zahtjeve za akreditacije, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail ivana@aquarec.hr do petka, 27. listopada u 12 sati.

Odgovor stiže isti dan.

Broj akreditacija je limitiran i po mediju iznosi:
TV (2), TISAK (2), RADIO (1), PORTAL (1-2).

Ukoliko ste zahtjev za akreditiranjem već poslali,
ne morate ga ponovo slati!