Sabe rade Stoj na glavi u Tvornici kulture! 
Zagreb, Tvornica kulture
petak, 17.11.2017., 21 h

Pozivamo vas da se akreditirate za koncert grupe U pol’ 9 kod Sabe, 17. studenog u Tvornici kulture.

Zahtjeve za akreditacije, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail marijana@aquarec.hr do četvrtka, 16. studenog u 12 sati.

Odgovor stiže isti dan.

Broj akreditacija je limitiran i po mediju iznosi:
TV (2), TISAK (2), RADIO (1), PORTAL (1-2).

Ukoliko ste zahtjev već poslali,
ne morate ga ponovo slati!

HVALA SVIMA NA PODRŠCI OVOM KONCERTU!
Zagrebački bend koji nam priča priče obojane humorom i pitkom pop glazbom, donosi slikovite pjesme pune životnih prizora i konačno predstavlja svoj drugi studijski album “Stoj na glavi” u izdanju Aquarius RecordsaTri godine nakon prvijenca “Prihvaćam sve”, “Stoj na glavi” donosi 11 pjesama koje nas furaju kroz paletu različitih raspoloženja i emocija te nas ostavljaju u pozitivnom stanju čak i kada pjevaju o temama poput starenja, paralelne stvarnosti ili nepoznatih glasova u glavi.

“Čudesna”, “Stoj na glavi”, “U paralelnoj stvarnosti” i “Starimo”, samo su neki od singlova koji su do sada najavili ovo izdanje, koje bend posvećuje svom gitaristi, prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.
Bend U pol’ 9 kod Sabe osnovan je 2009. godine i do danas je postao svojevrsni sinonim za kvalitetnu pop glazbu zagrebačke underground scene. Mediji su ih često nazivali pop kabaret bendom zbog njihovog razigranog nastupa u kojem dominira narativni karakter pjesama. Prvi album “Prihvaćam sve” objavili su 2014. godine u vlastitoj nakladi. Godinu kasnije ostvarili su zapažen nastup na festivalu Karlovačko RockOff s pjesmom “Starimo”, koja je osvojila radijski eter, a to je potvrdila naslovom “Domaćica godine” na zagrebačkom radiju Yammat te izborom za hit godine na “Ceneru” Radija 101. Već iduće godine su na istom festivalu dobili priznanje Hrvatske glazbene unije za najbolju koncertnu izvedbu za pjesmu “Moram”.

Ulaznice, po cijeni od 40 kn, potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice i putem sustava Entrio.hr.