GLAZBENI OUTLET I FILMOVI
12. – 14. prosinca, 11 – 21 h
Tvornica kulture

U utorak, 12. prosinca počinje najveći Glazbeni outlet, koji i ove godine organiziraju Aquarius i Menart, a ponudit će pregršt naslova svih žanrova. Dugački redovi ispred Tvornice dokaz su da je svake godine interes za glazbu i film sve veći.

Ovo je izuzetna prilika da svi glazboljupci popune svoje fonoteke, a i filmoljupci će doći na svoje jer Glazbeni outlet i ove godine nudi i veliki broj filmskih, kao i dječjih naslova, i to već od 4.99 kuna po naslovu.

Ne propustite najveći Glazbeni outlet koji će se ove godine održati od 12. 12. do 14.12. u Tvornici kulture!

“Velika akcija za mali džep” i ove godine u Tvornici kulture!

Već tradicionalno, krajem svake godine, Glazbeni outlet otvara svoja vrata svim glazbo i filmoljupcima. Jedanaesti po redu outlet i ove će godine ponuditi preko 10 000 naslova svih žanrova po nevjerojatno niskim cijenama.
Velika akcija za mali džep i ove je godine parola s kojom  Aquarius Records i Menart pozivaju  sve ljubitelje glazbe, dobrih knjiga i osme umjetnosti da navrate u Tvornicu kulture gdje mogu pronaći nešto za sebe i svoje bližnje.

Od 12. do 14. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture kreće rasprodaja brojnih vrhunskih glazbenih djela. CD-i, DVD-i i gramofonske ploče eminentnih domaćih i svjetskih pop, rock, punk, jazz i klasičnih izvođača te bogata ponuda knjiga i filmova najbolja su pozivnica za dolazak u Tvornicu. Cijena? Prava sitnica…, već od 4.99 kuna!

Vrata Tvornice se otvaraju u utorak, 12.12. u 11 sati, a Glazbeni outlet i filmovi traju do četvrtka, 14.12. u 21 sat!

Vidimo se u Tvornici!

Detalje pratite na facebook pageu:
https://www.facebook.com/Glazbeni-outlet-152497661480886/