ALAN HRŽICA
Nova stvorenja
(CD 610-17)

1 Nova stvorenja
2 Čovjek sam grešan
3 Dijete ponizno
4 Ti si mene prvi ljubio
5 Put i Istina
6 Ime ti je Sveti
7 Hodaj (Pjesma utjehe)
8 Cijeno neprocjenjiva
9 Gledaj, on te gleda
10 On nas ljubi
11 Golgota
12 Ti si Onaj koji voli
13 Dodir tvoga duha
14 Marijo

Preksinoć u opuštenoj atmosferi Alan Hržica nas je kroz pjesmu i riječ uveo u svoj glazbeni svijet.
Nakon velikog uspjeha koncerta i albuma «Kamenita vrata live», koji je 2016. godine nagrađen Porinom, Alan Hržica je odlučio snimiti i prvi samostalni album duhovne glazbe – „Nova stvorenja“. Zahvalan je vrhunskim glazbenicima i pjevačima koji su sudjelovali u snimanju materijala: Goran Kovačić kao producent cijelog albuma, Ante Gelo, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Domagoj Pavin, Kornelija Palić, Elizabeta Palić, Djordjia Palić, Andrej Grozdanov, Saša Miočić, Petar Buljan, Grgur Sesar, Saša Provlekanov, Robert Vrbančić, Marijo Bilić, Mario Klarić, Marko Matošević, Bruna Matić, Iva Mihalj, Antun Stašić, Zrinka Hudi, Mia Milovčić i Zoran Švigir.  Kažu da pobjedničku ekipu ne treba mijenjati, pa većinu pjesama  na albumu potpisuje autorica Romana Bilaveri.
Alana su sinoć podržali i kolege glazbenici  Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Maja Blagdan, Ivo Gamulin, Ivana Marić i Marin Ivanović.

O samom albumu, Alan je rekao:
«Osjetio sam Boga u srcu! Osjetio sam kako me ljubi i poziva na drugačiji život i da krenemo ispočetka.  Tu sam se okrenuo duhovnoj glazbi pjevajući prvo u zboru mladih, volontirao sam sve što je trebalo u župnoj zajednici i produbljivao sam svoj molitveni život. Nadam se da će široka publika moći uživati u visokoj produkciji i lijepim pjesmama koje uzdižu čovjekovo srce prema Bogu i Nebeskom Kraljevstvu. Album će biti i dobar razlog da napravim turneju po  Hrvatskoj i predstavim široj publici koncertima svoje nove pjesme. Radujem se!»