NE MOŽE SE BEZ DETOURA!

LYRIC VIDEO “Bez tebe” :
https://youtu.be/MqkZR3ZWUgc

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu ‘Bez tebe’, ujedno treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma. Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene ‘Zaljubila sam se’, te protestne, himnične koračnice ‘Biram’, autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao nam je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike. Njime nas popularna petorka sve bliže uvodi u svoj novi studijski album koji bi pod imenom ‘TourDetour’ svijetlo dana  trebao ugledati sredinom 2018. godine.
Za aranžman su zaslužni svi članovi grupe, za produkciju Nenad Borgudan, a za miks i mastering Srđan Sekulović – Skansi. Tijekom prosinca u planu je i snimanje video broja.

Osim novog singla Detourovci su ovih dana najavili i veliki broj koncertnih aktivnosti. Već u prvom mjesecu 2018. godine odlaze na mini BH tour gdje će se po prvi put predstaviti publici u Zenici, Mostaru i Sarajevu. No, najvažniji datum u njihovoj bližoj budućnosti je sigurno 14. veljače, kada će zajedno sa svojim kolegama iz grupe Pavel na Valentinovo održati zajednički koncert u KD ‘Vatroslav Lisinski’. Ne sumnjamo kako će to biti prava koncertna poslastica na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom i gostujućim glazbenicima. 
Ulaznice  po cijenama od 110, 140, 170 i 190 kn već sad se mogu kupiti na blagajni Lisinskog, putem interneta  www.lisinski.hr, te u sustavu Eventim i na  www.eventim.hr.

Provjerite i sami kada i gdje možete uživo uhvatiti Detourovce:
14.12. – Zagreb / Advent na Strossu
20.12. – Karlovac / Advent
21.12 – Šibenik / Advent
22.12. – Trogir / Advent
23.12. – Umag / Advent
30.12. – Split / Paradox
31.12. – Osijek / Nova godina
25.01. – Zenica
26.01. – Sarajevo / Sloga
27.01. – Mostar / OKC Abrašević
14.02. – Zagreb / Valentinovo u Lisinskom Pavel & Detour
16.02. – Rijeka / Pogon

 

(Autor fotografije s vrha teksta: L. Nižetić)