Video:
MAJA POSAVEC “Kada ne bi imao strah”

Sva lica žene
u novom videu
Maje Posavec „KADA NE BI IMAO STRAH“

Youtube link: https://youtu.be/qHyDjAerDUs

Glazbena, solistička karijera poznate pjevačice Maje Posavec uspješno se nastavlja. Nakon pjesma „Mediteranska“, „Budi jak“ i „Dok držiš me za ruku“, ovdje je i novi spot za pjesmu „Kada ne bi imao strah“. Spot je kolažno osmišljen; a to je ideja snimatelja Damiana Nenadića koji je okupio svoje kolege koji su  kratkim kadrovima popratili određene dijelove pjesme. Stilski i sadržajno bili su potpuno neovisni i slobodni, a jedina je uputa bila da snime jednu ili više osoba u uobičajenim situacijama. Spontano, ispalo je da je žena kao lik zajednička inspiracija svih autora tako da se video sastoji od razglednica žena različite dobi i u različitim emotivnim stanjima.
Pjesma o odnosu ugroženim nepovjerenjem i strahom dobila je video u kojem svaki lik stvara vlastitu atmosferu intime i ogoljenosti i kao da poziva na dijeljenje te stvarnosti.

Kao autori, u spotu su sudjelovali snimateljice i snimatelji: Ivana Kragić-Marinić, Dubravka Kurobasa, Eva Kraljević, Bojana Burnać, Mario Pućić, Jurica Marković, Jakša Jukica, Nikola Mrkša, Hrvoje Franjić, Branko Pašić Bane, Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić.

Pjesma je nastala u suradnji sa producentom Višeslavom Labošem s kojim Maja dovršava album najavljen za veljaču 2018.