Video VJEKO “Sretan kraj”

VJEKO
Sretan kraj
(Miroslav Lesić – Bruno Kovačić – Miroslav Lesić)

https://youtu.be/0opsY6ecIWU

Vjeko predstavlja videospot aktualnog singla “Sretan kraj”. Dinamičan crno-bijeli spot, koji obiluje pozitivnim vibracijama je snimljen na zagrebačkim ulicama, a spot je napravila izoom ekipa.

Pjesmu intrigantnog naslova “Sretan kraj” potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlom “Ti si ta“, a prethodno nas je Vjeko oduševio u duetu s Eni “Prije nego nestane“.

O novoj pjesmi Vjeko kaže: “Novi singl zove se “Sretan kraj”, pjesmu žanrovski možemo smjestiti u pop rock, dok bih ju ja opisao kao ljubavno – ludom pjesmom. Autor teksta je Bruno Kovačić, autor glazbe i aranžmana Miroslav Lesić, a ovim singlom ćemo zasigurno potvrditi da smo dobitna kombinacija! Vjerujem da će se mnogi pronaći u pjesmi, kao što sam se i sam pronašao.”.

Može li kraj uistinu biti sretan, te kako zvuči “Sretan kraj” u verziji Vjeke? To morate sami čuti i vidjeti.

P.S. Vjeku su mnogi primijetili u glazbenoj emisiji “A strana”. Pokretanjem nove sezone spomenute HTV-ove emisije neka mlada lica vratila su se na male ekrane. Upravo to se dogodilo i Vjeki Ključariću, talentiranom pjevaču s otoka Krka.