Aquarius Records jedna je od vodećih diskografskih kuća u regiji osnovana 1995. godine u Zagrebu. U 20 godina uspješnog rada, sa više od 600 objavljenih nosača zvuka i više od stotinu osvojenih diskografskih/glazbenih nagrada Porin, jedna od temeljnih premisa bila je i ostala promovirati kvalitetnu glazbu, s željom da dobije pozornost koju zaslužuje i dospije do publike. Unazad nekoliko godina Aquarius Records proširio je djelatnost na područje organizacije koncerata te glazbenog menadžmenta i bookinga, te i na osmišljavanja programa i produkcije za partnerska događanja. Tako se danas može pohvaliti i s preko stotinu uspješno organiziranih koncerata u svim relevantnim koncertnim prostorima u Hrvatskoj.

Aquarius Records ponosi se izvođačima kao što su (abecednim redom, svi su nam jednako dragi): Amira Medunjanin, Bruno Krajcar, Cubismo, Detour, Gego, Gibonni, Gretta, Headoneast, LADO, Libar, Luky, Ljetno kino, Marko Tolja, Massimo, Maya Sar, Mayales, Miro Kadoić, Nina Badrić, Nina Romić, Nola, Oliver Dragojević, Sara Renar, Silente, Songkillers, Šajeta, The Frajle, Urban & 4, U pol’ 9 kod Sabe, Zvjezdan Ružić… i brojnim drugim.

Pažnja se pridaje i vrijednim izdanjima brojnih hrvatskih umjetnika klasične i jazz glazbe, tradicionalnoj hrvatskoj glazbi, ali i pronalaženju i poticanju mladih i originalnih glazbenika u području klupske, alternativne i etno glazbe. Odabir kvalitetnih i originalnih izvođača u raznim glazbenim žanrovima, uz stalnu podršku mladim neafirmiranim glazbenicima, neki su od važnih kriterija od kojih Aquarius Records ne odustaje. Kreativan i inovativan pristup promociji novih singlova i izdanja, kao i organizaciji koncerata, kontunuirani rad na digitalnim platformama, društvenim mrežama, novim medijima… sve to (i više) u Aquariusu se radi svakodnevno i pod normalno, uz uvažavanje da je svaki izvođač priča za sebe i da zaslužuje jedinstven pristup.

Aquarius Records izrastao je iz kluba Aquarius kao rezultat grupe entuzijasta i zaljubljenika u glazbu, koji su potaknuli cijelu novu glazbenu scenu u Hrvatskoj.

Aquarius Music Shopovi na adresama Varšavska 13 i Branimir centar – Kneza Branimira 19 zauzimaju važno mjesto u glazbenoj ponudi grada Zagreba, a online shop Cedeterija.com aktualnom i atraktivnom ponudom glazbenog sadržaja privlači velik broj korisnika i vjernih kupaca iz cijele regije.