Spektakl u Lisinskom!

U subotu 25.5. u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski šest izuzetnih komičara pokazati će zašto su u samo četiri godine postojanja rasprodali brojne dvorane u Hrvatskoj i regiji i nasmijali stotine tisuća fanova! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.

“Ovo nam je najveći zajednički nastup do sada, kruna našeg rada od formiranja 2020. godine. Publiku očekuju najjače naše fore, uz nezaobilaznu interakciju s publikom.”, rekao je Goran Vinčić koji je prošle godine samostalno rasprodao dvoranu Lisinski i postao najmlađi domaći komičar kojem je to pošlo za rukom.

A koja je čar imati šest komičara na pozornici otkrio je Admir Šećkanović.: “Rekao bih da je prednost najviše za publiku jer se događa efekt “svatko će naći nešto za sebe, mada smo mi u BIS comedy-u uvjereni da ćete naći u svakome od nas po nešto za sebe ako ne i više od toga. Prednost za nas komičare je da se energija svakog od nas prenosi na drugog, radimo kao tim i onaj koji se možda ne osjeća najbolje taj dan, govorim općenito ne nužno samo za nastup u Lisinskom, će rasturit jer će imati pokraj sebe pet osoba koje će ga tjerati prema jačem i boljem. S tehničke strane često promatrajući kolegin nastup možeš vidjeti neki simpatičan ili humorističan moment na koji se možeš nadovezati u svom nastupu što može dodatno podići atmosferu.”

Vanja Perić BIS je u jednoj rečenici opisao kao “komičare koji nastupaju kao da imaju 150 godina staža na sceni.”, a Marko Dejanović publici koja još nema iskustva sa stand upom poručuje: “Samo opušteno. Na pravi show si došao. Ovaj show je kao da si ušao u novi restoran i naručio od svega na meniju pomalo. Sigurno će ti nešto biti po ukusu.”

Uzbuđenje zbog nastupa ne krije ni Tin Sedlar: “Pripremili smo vam materijal koji zaslužuje biti u Lisinskom. Vjerujem da će svatko pričati ono što mu je trenutno najdraže, iako će biti teško strpati najdraže iz cijele karijere u petnaest minuta”, a njegov sentiment dijeli i kolega Hrvoje Krmelić: ” Peta godina u stand-up komediji a četiri od pet sam s ovim momcima! Ne bi ih mijenjao ni za što! A posebno sam sretan i počašćen što ćemo zajedno nastupiti u kultnoj dvorani Lisinski.”

Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! Ulaznice su dostupne na Entrio.hr.

ULAZNICE; https://www.entrio.hr/event/izadjimo-na-bis-stand-up-comedy-show-17132