Selestia je novo uzbudljivo ime na domaćoj sceni i it cura o kojoj će uskoro svi pričati. Njezin prvi singl “Lane Switching” je fuzija dramatičnog R&B-a i elektronike, osvaja na prvu i sluša se na repeat! Upoznajte Selestiu…

“Selestia je verzija mene koju sam manifestirala od kad sam bila mala. To je cura kojoj nije problem snimati glazbu petnaest sati dnevno, niti presnimavat isti stih pedeset puta, ali joj je problem otići na jedno predavanje koje ima na faksu. Još uvijek nisam sigurna tko je Selestia, ona se mijenja i razvija svaki dan, ali se nadam da ćemo ju zajedno otkrivati.”, o svojoj umjetničkoj inkarnaciji otkrila je Selestia, pravim imenom Gabriela Zrilić.

Selestia svoj zvuk opisuje kao dramatični R&B s elemenitma elektronike, housea i dozom trapa koji uvijek zvuči mistično i zavodljivo. Njezin prvi singl “Lane Switching” utjelovljuje sve te elemente, a nastao je u radu s producentom Filipom Majdakom: “Filip je iz dema pjesme koji je bio puno sporiji i tužniji od finalne pjesme stvorio ovo što čujete i iz mene izvukao ‘fierce’ dio koji je bio sakriven.”

Singl prati video spot koji potpisuje udruga Unity of Colours u hotelu Zonar: “Na setu je bilo dvadesetak ljudi i snimali smo preko dvanaest sati. Svi su bili jako uzbuđeni, Bilo je turbulentno, intenzivno, uzbudljivo i ispunjeno smijehom i dobrim vibrama. Bez obzira na stres, meni je bilo prekrasno, radila sam sa svojim najboljim prijateljima koji su iznimno talentirani mladi ljudi, dočekali smo zoru na vrhu 20. kata.” Pjesmu “Lane Switching” možete slušati na svim streaming servisima, a Selestiu pratite na društvenim mrežama.