POZIV ZA AKREDITIRANJE
MARKO TOLJA & LADIES @ LISINSKI
srijeda, 2. prosinca, 19.30 h
Poštovane kolege, 
pozivamo vas da se akreditirate za koncert Marka Tolje s gošćama, Gabi Novak i Zrinkom Cvitešić, u srijedu 2. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncert počinje u 19.30 sati.
Zahtjeve za akreditacije, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail marijana.cetkovic@aquarius-records.com do ponedjeljka 30.11. do 16 sati. Odgovor stiže u utorak do 10 h.
Obavezno napišite ukoliko trebate izjavu na dan koncerta.

Broj akreditacija je limitiran i po mediju iznosi:
TV (2 – 3), TISKANI MEDIJ (2), RADIO (1), PORTAL (1-2).

Ukoliko ste već slali zahtjev, nije ga potrebno ponovno slati.

Vidimo se u Lisinskom – u srijedu, 2. prosinca.
Hvala svima na objavama i podršci! 
___________________________

Talentirani riječki pjevač i kantautor Marko Tolja održat će 2. prosinca svoj prvi solistički koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog! Nakon što je u više navrata rasprodao kazalište Komedija, mladi glazbenik spreman je za novi veliki izazov – oduševiti publiku u punom Lisinskom. Marko Tolja izvanredni je vokal koji se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu, swingu, dobitnik je Porina, pobjednik dvaju televizijskih showova, „Zvijezde plešu“ i „Zvijezde pjevaju“, a njegov aktualni singl „Za sreću drugo ime“ tjednima je dominirao top listom najemitiranijih singlova u Hrvatskoj Hrtop40.
Od albuma „Stare dobre stvari“, preko izdanja „Vrijeme briše istinu“ do posljednjeg albuma „Ljubav u boji“ Marko Tolja predano gradi svoju glazbenu priču, pomno birajući suradnike. Tako će se Marku na prvom solističkom koncertu pridružiti dvije izvanredne dame, beskompromisno predane svom zvanju: jedinstvene Gabi Novak i Zrinka Cvitešić.