NOVI SPOT GRUPE SILENTE
KAO UVOD U KONCERT KARIJERE
+ “Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)”
premijerno na www.vecernji.hr +

sil2

POGLEDAJTE:
http://www.vecernji.hr/estrada/pogledajte-spot-grupe-silente-za-pjesmu-rekla-si-da-nikad-nisi-voljela-ovako-1054769
Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)” je novi spot grupe Silente pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić. Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma „Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)“ objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu „Neće rijeka zrakom teći“. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila gromoglasan pljesak publike u Hypo centru. Da grupa ima jaku fan bazu potvrđuje i činjenica da dvije godine uzastopce nominirani za „Večernjakovu ružu“  (ove godine u kategoriji „Glazbenik godine“).

Sljedeće zagrebačko druženje benda i publike zakazano je za 20. veljače kada će bend nastupiti na najvećem samostalnom koncertu, u Maloj dvorani Doma sportova. Upravo ta samostalna svirka bit će presedan na domaćoj glazbenoj sceni jer se ne pamti kad je jedan pop rock bend u svega tri godine od debi singla dogurao do dvorane koju su u proteklih 12 mjeseci rasprodavali Josipa Lisac, Urban & 4 i Pipsi.

sil3
PRESS KUTAK:
– link za download fotografija:
https://mega.nz/#!j8tkACSC!RHU6udgsSmxW8B7h-660THWLZd_shc8ra_jAGZVls14
– za dodatne informacije molimo kontaktirati: ivana.futivic@aquarius-records.com

ZAHVALJUJEMO NA OBJAVI INFORMACIJE!