Songkillers feat. Nikola Marjanović “Nisi tu”

Video pogledajte OVDJE

Grupa Songkillers i Nikola Marjanović, glazbenici koji pjesmama „Dio mene“, „Svijet za sebe“ te najnovijim singlom „Nisi tu“ već više od godinu dana dominiraju listom najemitiranijih radijskih singlova, predstavljaju i videospot “Nisi tu”. Pjesma koja je upravo zasjela na prvo mjesto HR TOP 40 nastala je iz njihovog prvog zajedničkog projekta, pjesme „Fields of emptiness“,  izvorno otpjevane na engleskom jeziku. Uz radiofoničnu melodiju Željka Banića odlično se uklopio tekst koji također potpisuje Banić, zajedno sa Srđanom Sekulovićem Skansijem, dok su izvrsne vokalne dionice Nikole Marjanovića zaokružile cijelu priču.

Videospot je snimila ekipa Izoom production koja o snimanju spota kaže: “Snimanje spota “Nisi tu” prošlo je u iznimno pozitivnoj i opuštenoj atmosferi. Veliki doprinos spotu dala je publika i njena uživljenost u atmosferu pjesme  koja je zajedno sa Nikolom i Banetom cijelom spotu dala jednu sinergiju. Moramo priznati da smo bili prilično iznenađeni da nakon samo 3 tjedna koliko je pjesma u eteru publika zna cijeli tekst  i pjeva s njima u glas. Jednostavno nismo to mogli ne prikazatI i ne ubacitI u spot. Zahvalili bi se cijeloj ekipi koja je sudjelovala na snimanju.” 

Songkillersi su dosad snimili šest studijskih albuma i mnoštvo singlova, još uvijek stvaraju nove pjesme i uvijek zvuče najbolje kada pjevaju o ljubavi. Njihov frontmen, Željko Banić Bane, o odličnim reakcijama publike na novi singl i prvom mjestu na HR TOP 40, kaže:
Pa to je fenomenalna vijest! Protekli tjedan nam je proletio, održali smo koncert u zagrebačkom Metropolis clubu, na kojem smo prvi puta publici uživo predstavili „Nisi tu“. Reakcija je bila nevjerojatna, od prve do zadnje riječi uglas su pjevali s nama.  Na koncertu je profesionalna ekipa  Izoom production snimila kadrove videospota. To nam je prva suradnja i prezadovoljni smo, napravili su zanimljivu priču, odlične kadrove, uspjeli smo sve na vrijeme završiti i rezultat je sada još bolji – istovremeno premijera spota i broj 1 na listi najemitiranijih pjesama u Hrvatskoji, to još nikada nismo doživjeli! Hvala glazbenim urednicima što puštaju pjesmu, hvala publici što je odlično prihavatila „Nisi tu“, oni su nam najbolja motivacija za daljnji rad!”.