MASSIMO
“OSTANI TU”
(D.Prochazka – D. Prochazka – I. Popeskić)

Youtube:
https://youtu.be/rhquk-u22YA

Novi singl „OSTANI TU“

Ostani tu“ novi je Massimov radijski singl. Pjesmu je napisao Dalibor Prochazka, kantautor kojem je ovo prva autorska suradnja s Massimom, ali ne i prvi put da su im se isprepleli glazbeni putevi. Massimo i Dalibor upoznali su se 2010. na Večerima dalmatinske šansone (Šibenik) i već tada je Massimo izrazio želju za pjesmom. „Četiri godine kasnije napisao sam pjesmu za njega. Mogao sam i ranije, ali to onda ne bi bio događaj već namjera, a to bi se osjetilo, što ne bi usrećilo ni mene, a sigurno ni njega,“ izjavio je Prochazka i nastavio: „Veseli me i što je ta pjesma jedan od njegovih, ali i ne samo njegovih, favorita.“

Pozitivna i vedra pjesma „Ostani tu“ pravi je proljetni adut Massimovog aktualnog albuma „1 dan ljubavi“.

„Daliborovu pjesmu odabrao sam uvrstiti na novi album neposredno prije koncerta za Valentinovo u Domu sportova. Oduševila me pa mu je zato pripala i čast da “otvori” taj moj veliki koncert“, izjavio je Massimo.

U pripremi je i snimanje spota za ovu pjesmu, a ponovno će se režije prihvatiti Massimov višegodišnji suradnik i prijatelj – Radislav Jovanov Gonzo. Premijera se očekuje kroz 20-ak dana.

Ulazeći u 2016. godinu, Massimo je aktualnu koncertnu turneju zaokružio suradnjom sa Zagrebačkim solistima, s kojima će u subotu, 21.5. u Areni Varaždin održati svoj najveći koncert u tom kraju. Massimo, bend i Zagrebački solisti u Varaždin stižu nakon  tri rasprodana Lisinska i rasprodane velike dvorane Gripe u Splitu.  Očekuje se još jedan fantastičan koncert s Massimovim potpisom, a činjenica da Massimo već neko vrijeme nije nastupao u Varaždinu poziv je više da se dvorana ispuni do posljednjeg mjesta.

foto: M. Krištofić