NOVI SINGL MARKA TOLJE UOČI KONCERTA U KLOVIĆEVIM DVORIMA 15.7. 

“GDJE SMO MI” POSLUŠAJTE NA LINKU: 

https://www.youtube.com/watch?v=cET8Qpk83Eo

Ususret nadolazećem nastupu u sklopu festivala 35. Večeri na Griču u petak, 15. srpnja u Atriju Klovićevih dvora Marko Tolja predstavlja svoj novi singl „Gdje smo mi“. Nakon dulje stanke Marko se vratio pisanju pjesama te na prvu prepoznajemo jedinstveni zvuk riječkog muzičara. Vintage orkestar u kombinaciji s modernim beatovima aranžmanski je spojio talentirani Zvjezdan Ružić, Markov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

„’Gdje smo mi’, novi je singl  i trudili smo se kao i uvijek do sada raditi  bez kalkulacija i prateći samo ono što nam je srce govorilo. I Zveki i ja previše volimo glazbu da bismo je stvarali matematički ili se ograničavali nekim normama koje su sada popularne“, kazao je Marko Tolja.
Sigurni smo da će novi singl biti drag svim Toljinim “starim” slušateljima, ali i da će prikupiti puno novih. Svjež, drugačiji, a ipak svoj – najbolje su riječi koje opisuju pjesmu “Gdje smo mi”!

Nakon velikog solističkog koncerta u dvorani Lisinski te prekrasne romantične balade “Ljubav”, koju je pjevao u duetu s Aleksandrom Kovač, mladi Riječanin Marko Tolja spreman je još jednom oduševiti svoju publiku.

Ulaznice: potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i putem sustava Eventim.
Kategorije i cijene ulaznica:
Nenumerirano sjedenje: 100 kn
VIP (u opciji stol za tri ili 4 osobe): 150 kn/1 sjedeće mjesto

Organizacija: Aquarius Records, Koncertna direkcija Zagreb