NOLA 
BESPLATNI DOWNLOAD SINGLA “SVE BI BILO LAKŠE DA JE LJETO”

Pošalji e-mail naslova “NOLA” na nola.vijesti@gmail.com i dobivaš singl “Sve bi bilo lakše da je ljeto”

AQUARIUS RECORDS POKLANJA NOVI SINGL GRUPE NOLA 
“SVE BI BILO LAKŠE DA JE LJETO”

Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola objavila je novi singl “Sve bi bilo lakše da je ljeto”. Gabi i Marijan, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom potpisali sjajan tekst, u kojem prizivaju ljetne dane, no usprkos zimskom ugođaju aranžman pjesme lepršav je i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična. Videospot za novi singl snimljen je u Sisku, mistična maglovita atmosfera grada, koji kao da je utonuo u zimski san, suprotstavljena je nasmiješenoj i pozitivnoj Gabi. Pjesmom “Sve bi bilo lakše da je ljeto” Nola ujedno najavljuje novi studijski album koji stiže na proljeće.

***

Aquarius Records u suradnji s grupom Nola omogućio je fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Sve bi bilo lakše da je ljeto“. 

***

Sve što fanovi moraju napraviti je poslati mail s naslovom „Nola“ na nola.vijesti@gmail.com i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata pjesme. Njihovu e-mail adresu uvrstit ćemo na mailing listu grupe Nola pa će ubuduće dobivati obavijesti o koncertnim aktivnostima te objavi novih singlova i albuma.

Ponuda za download vrijedi do 1. ožujka