NOLA
“Vratio si me”

(Marijan  Jelenić – Gabrijela Galant Jelenić, Marijan Jelenić – Marijan Jelenić, Gabrijela Galant Jelenić, Dean Vitasović, Robert Slama)

Nakon singla “Sve bi bilo lakše da je ljeto” pulska skupina Nola, uoči koncerta u Tvornici ovog četvrtka, 6. travnja, predstavlja i zadnji singl s novog mini albuma “Negdje između”. Riječ je o pjesmi “Vratio si me”, još jednoj ljubavnoj, ali uvijek iznova drugačijoj pjesmi. Svatko od nas živi u svojih nekoliko mentalnih zidova, ili kamenoj kugli, u kojoj se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja. O tome se radi u “Vratio si me”, ali slušatelju prepuštamo i neka drugačija iščitavanja.

Nakon albuma Nola Piano počele su emotivno teške godine za nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu. Vratili smo se jedan drugome i počela su nam se otvarati vrata. Nove pjesme, novi ljudi. Pjesma je autobiografska i zahvala svima koji su nam pomogli na našem putu i pružili ruku“, poručuju Gabi i Marijan iz Nole, bračni par i kreativna okosnica grupe.

Novi EP “Negdje između” bit će objavljen 6. travnja, na dan koncertne promocije u Tvornici.