Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a by KORLAT
  OPATIJA  , Ljetna pozornica, subota 29.7.
  PULA  , Kaštel, ponedjeljak 31.7.

NAJPOVOLJNIJE ULAZNICE DO NEDJELJE 16.07.!

Marko Tolja i čak 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a na nekim od najljepših ljetnih pozornicama predstavljaju album „Stavi pravu stvar“. Slijede koncerti u subotu 29.7. u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, te dva dana kasnije u Puli na Kaštelu, u sklopu „Ljeta na Kaštelu“.
Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu, koji obuhvaća swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojem Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”,“Teške boje”, “Stavi pravu stvar na pravo mjesto” i “Bitanga i princeza” samo su neke od pjesama koje zvuče kao da su objavljene pedesetih, odnosno prije  pojave rock glazbe i zvuka elektrike. Uz to, pjesmarica stranih evergreena i te kako zaokružuje ovaj bogati retro program Marka Tolje i Jazz Orkestra HRT-a, a sve  uz dirigiranje maestra Andreasa Marinella.

Odličan Markov vokal, usviran big band i bezvremenske pjesme ono su što obavezno morate uživo čuti ovog ljeta, a Opatija (subota 29.7.) i Pula (ponedjeljak 31.7.) vaše su ljetne odrednice.

ULAZNICE ZA KONCERTE:
subota 29.7. na Ljetnoj pozornici, OPATIJA  i
ponedjeljak 31.7. na Kaštelu, PULA potražite na linku:

http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/marko-tolja-1591/profile.html 

Najpovoljnije ulaznice, po cijeni od 60 kn (stajanje) i 80 kn (sjedenje), potražite do nedjelje 16.7.!

Zahvaljujemo partneru projekta: KORLAT VINA!