Novi spotovi:

The Frajle, Dupini feat. Oliver, Eni, Vjeko, Boris Štok, Tanja, 4head, Dosh Lee & Biciklić, Scarlet Notes

Pogledajte aktualne videospotove naših izvođača! 

THE FRAJLE – SRCE MOJE

Ženski akustični kvartet The Frajle je predstavio video spot za romantičnu pjesmu s prizvukom tanga, ispjevanu kao zavodljivo šaputanje – „Srce moje“. Treći je to video spot s aktualnog albuma „Ljubav na dar“. The Frajle su pjesmu ekranizirale u suradnji s poznatom redateljicom i fotografkinjom Mare Milin, s kojom su već surađivale. Nježna kompozicija „Srce moje“ dobila je odgovarajući video i četiri šarmantne dame su predstavljene u različitim ulogama, kao romantične, zavodljive i zabavne.

DUPINI FEAT. OLIVER – IMA MORA

Grupa „Dupini“ je već 22 godine prateći bend Olivera Dragojevića, a nakon više od 2 decenije, „Dupini“ i Oliver ponovno objavljuju zajedničku pjesmu – „Ima mora“. Autor glazbe, aranžmana i koautor teksta je Aljoša Draganić-Vrančić. Uz Aljošu, tekst je pisao i Dinko Škverin, a spot je snimio Tomislav Dugandžić. Pjesma je vedri ljetni hit u funky maniru, a govori o tome kako u njima (Dupinima i Oliveru), bez obzira na godine, još ima energije i žara – u Dalmaciji bi rekli mora.

ENI – LJETNI BLUES

Finalistica The Voicea Eni Jurišić objavljuje novi cool singl „Ljetni blues“ pop disco funky zvuka i otkačenog teksta koji prati efektni videospot, a pjesma je prva suradnja Eni i priznatog autora Predraga Martinjaka. Videospot za pjesmu u režiji Izoom produkcije rasplesana je, vizualno dojmljiva kulisa sretnog trenutka manifestiranog dijeljenjem pozitivnih vibracija s prolaznicima. Svatko tko je imao sreće susresti se s Eničinim osmijehom na dan snimanja spota, kući se vratio bogatiji za jedan lijepi doživljaj.

VJEKO – TI SI TA

“Pjesma “Ti si ta” osvojila me na prvu. Otkačena je, pozitivna i opuštajuća,” izjavio je Vjeko. “Ljeto je kao stvoreno za ljubav, pa i ova pjesma time dobiva dekor, scenografiju, odnosno ugođaj u koji se savršeno uklapa, ” uz osmijeh je rekao Vjeko. Za pjesmu “Ti si ta”  snimljen je i video, a zanimljivo je da Vjeko tumači čak 5 različitih likova. Producent spota je Goran Debogović, a redatelj Krešimir Čižmek.

Da podsjetimo, Vjekini glazbeni afiniteti uključuju rock i grange, pa svakako osluhnite kuda vas vodi pjesma čiji su autori Miro Lesić i Bruno Kovačić.

BORIS ŠTOK – ISPOD KOŽE

Osebujan riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavlja svoj novi singl i videospot “Ispod kože”. Singl “Ispod kože” je snimio poznati riječki producent Matej Zec, a pjesma je nastala u suradnji Darka Terlevića iz grupe Morso i Borisa Štoka, koji su zajedno napisali glazbu, dok je tekst djelo Borisa Štoka. Scenarij i režiju videospota potpisuje Vanja Tataj, a snimatelj je Sanjin Stanić. Posebnost je što u spotu gostuju profesionalni plesači baleta.

TANJA – ODLAZIŠ

Mlada Tanja, perspektivna pjevačica iz Križevaca, predstavlja debitantski singl i videospot “Odlaziš”. Riječ je o prekrasnoj ljubavnoj pop baladi za koju je glazbu i tekst napisala sama Tanja, dok je za aranžman zaslužan Predrag Martinjak, koji je i producirao pjesmu. Videospot koji je režirao Hrvoje Banić idealno prenosi atmosferu i emociju singla “Odlaziš”.

4HEAD – LAŽLJIVA

Duhovit video i neočekivana obrada dolazi od benda pod imenom “4head”.

Autor Denis & Denis, Davor Tolja, ovako je komentirao verziju: “Uvijek mi je drago čuti moju pjesmu kad je izvode “neki novi klinci” jer to znači da je ostavila trag u srcu mlade generacije. Na neki način, to je znak da sam napravio nešto što ostaje i postaje nekakav evergreen. A to je jako dobar osjećaj.”

DOSH LEE & BICIKLIĆ – BLUDNIK ILIJA

Dosh Lee i Biciklić vam donose minutu i dvadeset i sedam sekundi ničega. Dobar PR stručnjak bi ovdje mlatio praznu slamu, pričao bajke o singlu te barem spomenuo redatelja spota Doringa i glazbenog producenta Antonina Šimića. Mi nećemo. Upravo jesmo? Gdje je “backspace” na ovoj tipkovnici? Ne mogu ga pronaći. Nema veze. Mediji vam svakodnevno lažu pa to već dugo nije originalno. Realno, “Bludnik Ilija” je gubljenje vremena.

SCARLET NOTES – PUČINA

Zadarska grupa Scarlet Notes predstavlja svoj “ljetni” singl, pjesmu pod nazivom Pučina. Ovo je peti singl iz njihovog koncept projekta “3/3”. Zamisao je unutar dvije godine objaviti tri puta po tri temom i ugođajem srodne pjesme s pripadajućim videospotovima te ih pri kraju razdoblja objediniti na albumu.

“Pučina govori o pronalasku sebe i želji za izlaskom iz kolotečine i apatije u koju nas život povremeno zna uvući.” – kažu članovi Scarlet Notesa.

Snimanje, miks i produkciju pjesme potpisuje Jere Šešelja, mastering Luka Tralić Shot, a za video su zaslužni stalni suradnici iz zadarske Bifora video produkcije.