Boris Štok u Tvornici kulture!

Subota, 4.11.

Boris Štok održat će svoj prvi samostalan zagrebački koncert u subotu, 4. studenog u Tvornici kulture! Mladi riječki pjevač, autor i tekstopisac solo karijeru je započeo singlom “Ove misli”, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene “Voli me još ovu noć” (obrada Denis & Denis) i “Ispod kože”. Trenutno se u režiji Judite Gamulin priprema videospot za pjesmu “Kao mi”, koja će najaviti izlazak prvog Borisovog EP-a. Za sada neimenovano izdanje u prodaji će se naći sredinom listopada, a bit će otisnuto u svega 300 primjeraka.
Prvi zagrebački nastup ovaj će iznimno talentirani glazbenik imati u Tvornici kulture 4. studenog. Uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr Boris Štok koncertno će, s novim bendom, staviti naglasak na novim pjesama, kako onima koje će se naći na EP-u, tako i do sada neobjavljenom materijalu.

Ulaznice po cijeni od 30 kn u prodaju su krenule u ponedjeljak 25. rujna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.

Službena prodajna mjesta:
●    Dirty old shop, Tratinska 18
●    Rockmark, Berislavićeva 13
●    Aquarius CD Shop, Varšavska 13
●    Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7
●    Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.