NOVI EP:

BORIS ŠTOK – PULS

(Aquarius Records, CD 608-17)

1. Ispod kože
2. Kao mi
3. Tišina
4. Voli me još ovu noć
5. Ove misli (Feat. Yaya)
6. Ispod kože (Acoustic)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLspFdl4k4IKFkGDiJJMVqPzfPYsUeQEs1

Nakon iznimno uspješnih singlova “Ove misli” (feat. Yaya), “Voli me još ovu noć”, “Ispod kože” i “Kao mi”, riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavlja debitantski EP “Puls”. EP je tiskan u limitiranoj tiraži od samo 300 primjeraka, sadrži šest pjesama, a snimljen je u studijima “G.I.S.”, “Futura” i “Phonophobia”. Glazbenu produkciju potpisuju Boris Štok i Darko Terlević (osim “Ove misli” – Boris Štok), za miks i mastering je zaslužan Matej Zec (osim “Voli me još ovu noć” – Srđan Sekulović Skansi), koji je zajedno s Darkom Terlevićem snimio cijeli EP.

Promocija EP-a i prvi samostalan Borisov zagrebački koncert će se održati u subotu, 4. studenog, u zagrebačkom klubu Tvornica kulture. Uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr, Boris Štok će s novim bendom staviti naglasak na novim pjesama, kako onima koje će se naći na EP-u, tako i na do sada neobjavljenom materijalu. Ulaznice u pretprodaji koštaju 30 kuna, a na dan koncerta (ukoliko ulaznica ostane) za ulaz će trebati izdvojiti 40 kuna.

O velikom promotivnom koncertu u Tvornici Boris kaže:
“Cijeli ovaj zaokret od Quasarra me ispunio jednom novom energijom, za koju vjerujem da je zarazna pa se to prenijelo i na cijeli bend. Pripremam pravi punokrvni klupski koncert s puno energije, plesa i dobre zabave! Premda je prvotno sve bilo zamišljeno kao mala live promocija prvog samostalnog EP izdanja, ipak sam odlučio odsvirati puni koncert. S bendom radim već duže vrijeme, tako da kemija definitivno postoji, no ovo je ipak prvi pravi nastup u Zagrebu od kad radim solo pa se tome jako veselim!”.

Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.