SNJEŽANA DEMARIN
“Kad ostanemo sami”
(B. Krajcar – B. Krajcar – D. Lorković)

Finalistica RTL emisije “Nikad nije kasno” – snimila je svoj prvi singl, kao logičan nastavak predstavljenog talenta i želje da se pokaže u radu onog što voli cijeli život.
Pjesmu “Kad ostanemo sami” napisao je Bruno Krajcar a aranžirao prerano preminuli glazbeni velikan Davor Lorković.

Videospot Snježane Demarin “Kad ostanemo sami”, glazbe i teksta Brune Krajcara, a u aranžmanu Davora Lorkovića, snimljen je u prostorijama prekrasne austrougarske palače, današnjeg Doma hrvatskih branitelja. U spotu sudjeluju njeni dugogodišnji suradnici, članovi Big Banda grada Pule, s kojima nastupa već dvadeset godina: Nenad Mirt na bas gitari, Boro Lukić na solo gitari, a njen školski kolega Vedran Vojnić ovdje je u ulozi bubnjara. Autor pjesme, Bruno Krajcar je ovdje i u ulozi klavijaturista, a u videospotu ga je prezentirala sama Snježana. Instrumental pjesme snimljen je daleke 1998. godine, dok je sama pjesma nastala nekoliko godina prije. Vokal je snimila Snježana Demarin u listopadu ove godine, za što je odgovoran Mauro Giorgi, i tako je dobivena jedna retro ljubavna balada u stilu jazz-evergreena. Videospot je režirao i snimio Zoran Burazerović, inače djelatnik TV Nove Pula.

Snježana Demarin, rođena je 1964. godine u Zagrebu, a od 1965. živi i radi u Puli. Profesorica je klavira i korepetitor zborova u Osnovnoj i Srednjoj Glazbenoj školi “Ivan Matetić Ronjgov”u Puli.

Od samih početaka njezin izričaj su jazz, swing i filmska glazba, tako da je od 1996. vokalna solistica u Big Bandu grada Pule, pod vodstvom Davora Lorkovića, a kasnije pod vodstvom kolege Branka Sterpina.
Osim jazz evergreena, Snježana je aktivna i u izvođenju duhovne glazbe, te ima i 29 godišnji staž u vokalno -instrumentalnom sastavu “Shalom”.