Novi spotovi:

Nina Badrić, Detour, Gretta, Mangroove feat Remi, The Frajle, Maja Posavec, Bow vs Plectrum, Scarlet Notes, Snježana Demarin

Pogledajte aktualne videospotove naših izvođača! 

 

NINA BADRIĆ – MIJENJA SE VRIJEME

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih glazbenih diva, oduševila je fanove diljem regije svojim novim izgledom, ali i novom pjesmom ”Mijenja se vrijeme”. Komplimenti za pjesmu i izgled pljušte sa svih strana, a njezini su obožavatelji puni hvale za novu Ninu.
Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Ovaj dvojac nam je rekao da je Nina Badrić  za njih oduvijek bila dodir sa svijetom i da je pravo zadovoljstvo surađivati s njom.
Viktor Drago potpisuje osebujan stajling u kojoj je Ninu zamislio kao vamp sexy ženu koja, doista u novom spotu izgleda moćno.
Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pjesmu ”Mijenja se vrijeme” potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin.

DETOUR – BEZ TEBE

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu ‘Bez tebe’, ujedno treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma. Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene ‘Zaljubila sam se’, te protestne, himnične koračnice ‘Biram’, autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao nam je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike.

GRETTA – MALI SVIJET

Singl “Mali svijet” prati pomalo “uvrnuti” spot, koji prikazuje vizije, halucinacije i “paralelni svemir” mentalno oboljele mlade umjetnice, koja živi u svojem “malom svijetu”. Za režiju, snimanje, montažu i animacije je zaslužan perspektivan redatelj Doringo, a u spotu je glumila Kristina Musić.

MANGROOVE FEAT. REMI – LJUBAVI NI ZA LIJEK

Novi singl i videospot LJUBAVI NI ZA LIJEK opasno, u hip hop soul vodama, donosi žestok, moćan zvuk i jedno žensko pojačanje – Remi.
REMI: “Željka i Toni su apsolutni genijalci, jako mi je drago što smo napravili zajedničku pjesmu. Lijepo je i lako raditi s ljudima koji imaju takvu ljubav prema stvaranju kao što je imaju Mangroove.”
Spot je režirao Branko Bane Pašić, koji je s Mangrooveom radio i prošli singl “Sanjala sam ljeto”. Osim Remi i Željke u spotu glavnu ulogu ima mlada glumica Iskra Jirsak. Cijela priča temelji se na njihovim unutarnjim stanjima ljubavnog loma i nestanka ljubavi i svaka je zapravo priča za sebe, o sebi i u sebi.

THE FRAJLE – MRVICE MOJA

Popularni ženski akustični kvartet, novosadske The Frajle, objavile su peti video sa svog aktualnog albuma “Ljubav na dar”. U pitanju je video za pjesmu “Mrvice moja”.
“Na novom albumu “Ljubav na dar” imamo dvije balade. Jednu od njih smo ekranizirale, u pitanju je balada “Mrvice moja”. Priča o ljubavi onako životno, ogoljeno. O borbi za tu istu ljubav, bez oklijevanja. Spot smo snimale u Mokrin House-u, vrlo inspirativnoj vojvođanskoj kući. Ekipa s kojom smo radili, NN media, se potrudila da naše ideje provede u djela, te ćete tekst pjesme pratiti kroz radnju spota na jedan originalan način.” – izjavile su The Frajle.

MAJA POSAVEC – KADA NE BI IMAO STRAH

Pjesma o odnosu ugroženim nepovjerenjem i strahom dobila je video u kojem svaki lik stvara vlastitu atmosferu intime i ogoljenosti i kao da poziva na dijeljenje te stvarnosti.

Kao autori, u spotu su sudjelovali snimateljice i snimatelji: Ivana Kragić-Marinić, Dubravka Kurobasa, Eva Kraljević, Bojana Burnać, Mario Pućić, Jurica Marković, Jakša Jukica, Nikola Mrkša, Hrvoje Franjić, Branko Pašić Bane, Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić

BOW VS PLECTRUM – MISTA DANCE

Duo Bow vs Plectrum predstavlja videospot aktualnog singla “Mista Dance”. Glazbeni producenti su Filip Vidović i Krešimir Seletković, redatelj spota je Josip Grizbaher, za kasting su bili zaduženi Vivana Bandov & Shagal, a produkciju spota potpisuje Cinematic studio iz Osijeka.

SCARLET NOTES – KIŠA

S jesenskim danima zadarska grupa Scarlet Notes donosi svoj treći singl i videospot tekuće godine. Pjesma je prigodnog naziva “Kiša” i šesti je u nizu singlova iz njihovog koncept projekta “3/3”. Zamisao projekta je unutar tri godine objaviti tri puta po tri temom i ugođajem srodne pjesme s pripadajućim videospotovima te ih na kraju objediniti na albumu.

SNJEŽANA DEMARIN – KAD OSTANEMO SAMI

Finalistica RTL emisije “Nikad nije kasno” – snimila je svoj prvi singl.
Pjesmu “Kad ostanemo sami” napisao je Bruno Krajcar a aranžirao prerano preminuli glazbeni velikan Davor Lorković.
Videospot Snježane Demarin “Kad ostanemo sami”, glazbe i teksta Brune Krajcara, a u aranžmanu Davora Lorkovića, snimljen je u prostorijama prekrasne austrougarske palače, današnjeg Doma hrvatskih branitelja. U spotu sudjeluju njeni dugogodišnji suradnici, članovi Big Banda grada Pule, s kojima nastupa već dvadeset godina: Nenad Mirt na bas gitari, Boro Lukić na solo gitari, a njen školski kolega Vedran Vojnić ovdje je u ulozi bubnjara.