Singl MENTAL BLUE ft BARB JUNE “Dancing in your hug”

Mental Blue Ft. Barb June
Dancing In Your Hug
(Roland Budin)

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fbzNNe-PCH0

Neposredno uoči Valentinova – ljubavna pjesma za plesni podij.

“Dancing In Your Hug” – novi je atraktivan single koji potpisuje autor glazbe i teksta, producent i DJ – Mental Blue (Roland Budin).

Nakon uspješne suradnje na singlu “Kraj” iz 2017., nastavljena je plodonosna suradnja s izuzetnom vokalisticom Barb June (Barbarom Dautović), koja produkciji Mental Blue-a daje poseban šarm pun senzualnih emocija i dinamične plesne ekspresije istovremeno.

Roland i Barbara osjećaju se vrlo kreativno u deep house / tropical house glazbenom izričaju, koji spaja baladičnu melankoliju i sočno – plesne ritmove u jedinstvenu cjelinu. Specifičnost ovog singla je da ovaj puta Mental Blue i Barb June predstavljaju svoju ekspresiju na engleskom jeziku.

Mental Blue se može čuti i vidjeti i u redovitim DJ nastupima, ali i autorskoj produkciji New Age glazbe kao i pop baladama, a konstantno je prisutan kao remixer koji osim sa domaćim, radi i sa stranim izvođačima (iz SAD-a, Njemačke, Švicarske). Mental Blue je svojim angažmanom trenutno prisutan i na službenoj Dance Club Billboard – top listi sa svojim remixom pjesme April Diamond “Lose Control” a trenutno se nalazi na #27 mjestu.

S druge strane, Barbara je svoju prvu glazbenu ljubav pronašla u pop baladama, i bez straha se upušta u nove glazbene izazove. Osim Mental Blue suradnje, pronalazi vremena za redovne probe s Gradskom Glazbom Nova Gradiška te novo oformljenim bandom u Slavonskom Brodu. I zanimljivo je navesti da Gradska glazba svira pjesme Aviicija, Nine Simone i Parnoga Valjka. Suradnju s Rolandom opisuje kao osvježavajuću i izazovnu.

PRESS KIT LINK:
https://mega.nz/#F!RKwnUAzb!7jviYkjTHL–nvQ38lQ0Bg

LINKOVI

http://www.djmentalblue.com
http://instagram.com/mentalblue

http://www.facebook.com/barbaradautovic
http://www.facebook.com/barb.june2
http://instagram.com/barbaradautovic