Nika Turković oduševila je Sea star festival, a za njezin zagrebački koncert u klubu Peti Kupe tražila se karta više, zato je sigurno da će rasprodati i nastup u Osijeku gdje stiže 10. lipnja. Na Krovu kulturnog centra Nika će prvi put predstaviti svoj novi album “11”.

Early bird ulaznice za koncert su već rasprodane, a nove ulaznice po cijeni od 13 eura, danas su puštene u prodaju. Cijeli album, ali i neke od najvećih hitova svjetskih i domaćih zvijezda Nika i njezin bend će uživo predstaviti osječkoj publici.

“Napokon stižemo u Slavoniju! Baš se veselim nastupu u Osijeku i susretu s publikom. Ova turneja je ostvarenje svih naših snova i tako smo sretni da će Slavonci biti dijelom naše “11” priče. ” – rekla je Nika.

Nika Turković nedavno je objavila debitantski album i mahom osvojila publiku i kritiku. Priča albuma “11” još nije završena je nedavno predstavila i vizionarski spot za pjesmu “sam(a)” koja nosi hrabru poruku ljubavi prema sebi i emancipiranosti.

“‘Sam(a)’ je moja najveća pjesma do sad, za koju sam od početka znala da će morati dobiti svoj video spot. Imala sam ideju scenarija koji zapravo opisuje neke glavne stadije tugovanja i puštanja toga svega iz sebe/ svog života, pa je tako ovaj puta spot, uz Luku Sepčića dobio i dašak mog režiranja, u čemu sam se prvi put nekako jako amaterski okušala. Više sam raspisala svoju viziju, koju je Luka onda pretočio u sve što sam si ikad zamislila. Mislim da su SESTRICE ovoga puta napravile nešto meni najljepše do sada i nekako mi to sve skupa savršeno zatvara ovu cjelinu koju nosi album ‘11’.” .

Ulaznice za koncert pronađite na linku , a više o koncertu pronađite u Facebook eventu.