Nakon pet odličniih najavnihi singlova, bend Jelusick predstavlja dugoočekivani album prvijenac “Follow the Blind Man” te su na korak do objave debitantskog albuma. Album “Follow the Blind Man” koji je objvljen u izdanju Escape Musica i suradnji s Aquarius Recordsom.

“Album je već jednom snimljen 2019. godine pod imenom Animal Drive, ali nije objavljen zbog tadašnjeg sudskog procesa s bivšim diskografom. Album je ponovno snimljen s novom postavom i pod drugim imenom, dvije pjesme su ‘preseljene’ na sljedeći album, a ubačene su dvije nove.” o nastanku albuma je ispričao Dino te nadodao: “Htjeli smo da se vidi koliko široko mozemo ići i stilski, žanrovski i emotivno, tako da album ima svega. Ponosan sam na sve sto je napisano.”

Uz Dinu članovi benda su Ivan Keller – gitara, Luka Brodarić – bas, prateći vokal, Mario Lepoglavec – bubnjevi, prateći vokal, a paralelno s objavom autorskog materijala bend kontinuirano niže i rasprodane koncerte. U protekle dvije godine održali su dvije europske turneje te zasvirali na renomiranim festivalima uključujući i Guitar En Scene Festival gdje su kao dio All Star postave nastupili s Johnom Norumom i Gus G-ijem, a pozornicu su dijelili s velikanima: Black Label Society, Beth Hart, Jeffom Beckom & Johnnyjem Deppom, Airbourneom, Stingom, Joss Stone i Joeom Bonamassom. Jelusick će napokon zasvirati i u Zagrebu i to 25. listopada. u Vintage Industrial Baru gdje će promovirati svoj album “Follow the Blind Man”. Ulaznice potražite na linku. Album “Follow the Blind Man” je dostupam na svim streaming servisima, Aqarius Music Shopu, svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama i online na www.cedeterija.com. Za sve novosti pratite službene stranice benda.