Aquarius Records s ponosnom predstavlja pjesme s kojima će se naši izvođači natjecati na ovogodišnjem Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije – Dora.

BARBARA MUNJAS “NEPOBJEDIVA”: “S obzirom na to da sam se lani na Dori super provela odlučila sam i ove godine aplicirati i poslati ‘Nepobjedivu’ da pronađe svoje mjesto i priliku da dopre do većeg broja slušatelja. Ovo je ujedno i pjesma s kojom najavljujem novi album na hrvatskom jeziku koji nastaje u suradnji sa Zoranom Majstorovićem koji osim na ovom singlu potpisuje aranžman za sve ostale pjesme koje će se naći na albumu. Biti će ovo mali zaokret u zvuku i pristupu.”

BORIS ŠTOK “CAN WE TALK”: “Ono što me zaintrigiralo u cijeloj priči jest izazov da pjevam tuđu pjesmu, k tome na engleskom jeziku. Radi se o odličnoj pop pjesmi, lijepe i catchy melodije koju smo Darko Terlević i ja zajedno aranžirali i producirali bliže mojem senzibilitetu sa elementima gospela, miksao je Matej Zec. Kao autor i performer, sve više volim nove izazove te izaći iz svoje “comfort” zone, a vjerujem da sam vokalom i interpretacijom dao svoj pečat. Mislim da sve zvuči svjetski i siguran sam da će ova pjesma, ukoliko prođe na eurosongu ostaviti odličan dojam. Tko zna gdje će glazba odvesti, glavno da se snima i svira…sve me ovo jako veseli!” Foto: Tanja Kanazir Dora 2024 bit će održana u tri večeri; dvije polufinalne koje će se održati 22. i 23. veljače te finalna večer koja će se održati u nedjelju 25. veljače. Obje pjesme dostupne su na streaming servisima: BARBARA MUNJAS “NEPOBJEDIVA”: https://bfan.link/nepobjediva-1 BORIS ŠTOK “CAN WE TALK”: https://bfan.link/can-we-talk