U samo par dana od objave solističkog koncerta koji će se održati 25.11. Nina Badrić rasprodala je veliku dvoranu Lisinski. Zbog velikog interesa publike dodatni koncert održat će se u ponedjeljak, 30. studenog koji je također pred rasprodajom.
Nina je vrsna glazbenica koja publiku već dugi niz godina oduševljava svojim talentom i baršunastim glasom. Obožava je i publika i struka te je nerijetko proglašavaju najljepšim glasom regije. Nina u Lisinskom neće imati vokalne goste, već će publiku “ljubomorno” sačuvati za sebe i neke od svojih najvećih hitova poput “Dodiri od stakla”, “Čarobno jutro”, “Za dobre i loše dane”, “Moje oči pune ljubavi” ili najnoviji singl “Cipele”, koji će svoju live premijeru imati upravo na ovim koncertima.
Iznenađenja na koncertu itekako će biti jer se pripremaju posebne video projekcije kako bi doživljaj u Lisinskom bio jedinstven i neponovljiv!
Vidimo se u Lisinskom – 25. i 30. studenog! 

Pjesmu “Cipele” možete poslušati na linku: https://youtu.be/Z74PsS4Fr3k

Ninine fotografije za objavu možete preuzeti sa linka:
https://mega.nz/#!649GRYZA!Op4YGtALZ4ThfpUVVp0zXUzHPeHqr7bFWW44PAh2T0I
(molimo navesti autora fotografije: A. Damnjanović)

Hvala svima na objavama i podršci! 
___________________________

Poštovane kolege, 
pozivamo vas da se akreditirate za koncert Nine Badrić 25. studenog u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Koncert počinje u 20 sati.
Zahtjeve za akreditacije, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail ivana.futivic@aquarius-records.com  do ponedjeljka 23.11. do 12 h. Odgovor stiže drugi dan, 24.11. do 12 sati.
Obavezno napišite ukoliko trebate izjavu na dan koncerta.

Broj akreditacija je limitiran i po mediju iznosi:
TV (2 – 3), TISKANI MEDIJ (2), RADIO (1), PORTAL (1-2).

Ukoliko ste već slali zahtjev – nije potrebno ponovo slati upit.
___________________________

MEDIJSKI POKROVITELJI:
Jutarnji list, RTL i Narodni radio!