GRETTA “BOJE I MIRISI”
(Aquarius Records/Spona CD 569-15)
– NOVO U PRODAJI –

 POPIS PJESAMA:

1. Uoou!
2. Volim te od sutra
3. Nepobjedivi
4. Malena
5. Ja sam tu (tuba)
6. Sjaj
7. Kaži
8. Daleko je
9. Između
10. Sreća

Zagrebački rock kvartet Gretta objavio je dugoočekivani, četvrti studijski album “Boje i mirisi”. Zahvaljujući odlično prihvaćenim singlovima “Malena”, “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je”, osvojenom Porinu za najbolju vokalnu suradnju, brojnim energičnim nastupima diljem Hrvatske, fenomenalnim koncertima u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nedavnoj pobjedi na prestižnom “Karlovačko RockOff festivalu”,  novi je studijski album “Grette” postao jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

Boje i mirisi” sadrže deset autorskih pjesama, koje variraju od melodičnog i pjevnog pop-rocka do žestokih i alternativnih riffova, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi (NLO studio), mastering je radio Stuart Martin, a za dizajn omota su zaslužni Luka Hrgović i Duje Medić.
Na albumu su gostovali Stipe Mađor (truba na pjesmi “Sreća”) i mlada pjevačica Martina Geber – Geby (vokal na pjesmi “Malena”, prateći vokal na “Sreći).

Prva mini koncertna promocija albuma “Boje i mirisi” će se održati u petak, 4. prosinca, u zagrebačkoj galerijiGreta”(Ilica 92), gdje će bend “Gretta” održati prvi silent rock koncert u regiji “Gretta u Greti”.
Riječ je o nastupu koji će se moći čuti isključivo putem bežičnih slušalica, a broj posjetitelja je, zbog kapaciteta prostora i specifičnih tehničkih uvjeta, ograničen na šezdeset i devet

Album “BOJE I MIRISI” potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar – kneza Branimira 29), online putem www.cedeterija.com te na drugim boljim prodajnim mjestima.