Story gala koncert:

Trijumf MARKA TOLJE u Lisinskom!

marko-tolja2
Prvi samostalni koncert Marka Tolje i večer za pamćenje

Marko Tolja dočekao je svoj san, održao je sinoć prvi samostalni koncert u punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i oduševio sve prisutne. Sjajno raspoložena publika već je od prvih pjesama “Back to basics”, “Ljubav u boji”, “Za sreću drugo ime” odlično reagirala i dala naslutiti da će cijela večer proteći u sjajnoj atmosferi, a tome je Marko dodatno pridonio i zabavnim štorijama između pjesama. Jedan od svakako najemotivnijih trenutaka bio je kad se Marku na pozornici pridružila prva gošća, istinska diva Gabi Novak i s njim u duetu izvela Arsenovu “Sve što znaš o meni”. Druga Markova dama bila je izvrsna Zrinka Cvitešić s kojom je Marko izveo pjesmu “Falling slowly”.

marko-tolja3
Gabi Novak i Marko Tolja oduševili izvedbom Arsenove “Sve što znaš o meni”

marko-tolja4
Marko Tolja i Zrinka Cvitešić izveli su “Falling slowly” i zaradili dugi aplauz

Publika je ove i sve druge izvedbe nagradila dugim aplauzom i na najljepši način nagradila Marka i sve glazbenike koji su sinoć bili u sjajnoj formi. Marko je u dvosatnom koncertu, koji je izravno prenosio Drugi program Hrvatskog radija i ujedno zabilježen kamerama Hrvatske televizije, “prošetao” kroz sve faze svoje gotovo 10-godišnje karijere, od albuma “Stare dobre stvari”, preko “Vrijeme briše istinu” do posljednjeg “Ljubav u boji”. Osim autorskih na repertoaru su se našle i neke pjesme koje je slavnima učinio Frank Sinatra te Runjićeva “Nedostaješ mi ti”.

marko-tolja5
Marka i sve redom vrsne glazbenike publika je nagradila dvostrukim bisom

Pozornica Lisinskog bila je ispunjena brojnim vrsnim glazbenicima; za bunjevima je briljirao Branimir Gazdik, za klavirom Zvjezdan Ružić, potom basist Vedran Ružić, gitaristi Zoran Majstorović i Ivan Pešut, brass sekcija koju su činili Darko Sedak Benčić (truba), Miro Taradi (trombon) i Oliver Ereš (saksofon), prateća vokalistica Djordjija Palić te gudački kvartet Prelude. Koncert je završio na najbolji mogući način, izvedbom autorske “Ne dirajte mi san” i dvostrukim pozivom na bis.
PRESS KUTAK:
Fotografije s koncerta možete preuzeti s linka:

Fotografije
(photo by Story)

ZAHVALJUJEMO SVIMA NA PODRŠCI I OBJAVAMA!