The A! – Johann Franck 6.12. u 22h
koncertna promocija albuma “Stereo” te najavnog singla “Jedan dobar razlog”

The A! je izdao dugo očekivani debitantski album pod imenom “Stereo” koji uz hrvatske inačice pjesama sadrži i engleski album “Made of Questions”, a za najavni singl albuma odabrana je pjesma “Jedan dobar razlog”.

The A! je za koncertnu promociju dvostrukog albuma “Stereo” odabrao klub Johann Franck (Trg bana Josipa Jelačića 9, Zagreb) gdje su već promovirali englesko izdanje albuma “Made Of Questions” koje je izašlo u SAD-u u veljači ove godine. Tom prilikom se okupilo 400-tinjak obožavatelja koji su pridonijeli odličnoj atmosferi, a ovog puta dečki iz benda očekuju još bolju zabavu. Najavljeni su i posebni gosti: Vanda Winter, Toni Janković i Tone Tuoro.

The A! je uz aktivni rad na domaćem tržištu, aktivan i u svijetu, te su njihove pjesme našle svoje mjesto na preko 450 radija diljem svijeta, a SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Argentina, Čile, Italija, Izrael, Španjolska i Norveška su samo neke od zemalja u kojima su singlovi “If I Had U”, “Where is our love” i “Never” dobro prihvaćeni.

The A! je dosad izdao 4 službena singla na hrvatskom jeziku, kao što su pjesme “Nikad” na kojoj im se kao gošća pridružila Vanda Winter te “Divan sunčan dan” koji je obilježio proteklo ljeto te je došao do 17. mjesta nacionalne top liste (HR Top 40).

Više o bendu The A! možete saznati na njihovoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/TheAOfficialPage/