RECORD STORE DAY – SUBOTA, 22.4.

11 h – Record Store (Tkalčićeva 34) – Headoneast
12 h – Aquarius Music Shop (Varšavska 13) – Marko Tolja
19 h – Aquarius Music Shop (Branimir Centar) –  Mayales
19:30 h – Aquarius Music Shop (Branimir Centar) – Sara Renar

Record Store Day je globalni događaj koji se održava treće subote u travnju, a oko sebe okuplja ljubitelje glazbe te potiče kulturu slušanja u prodavaonicama glazbenih medija (ploča i CD-a), kako bi se prisjetili kakav je osjećaj umjesto kompjutorskog miša ili mobitela za promjenu držati u rukama pravu ploču ili CD.

Već tradicionalno, Record Store Day će se održati i u Hrvatskoj, u subotu, 22. travnja, a ovoj globalnoj akciji su se priključili Aquarius Music Shopovi, Aquarius Records te njegovi izvođači. Svoje nove albume na taj će dan objaviti Marko Tolja i Mayales, a uz njih, s fanovima će se družiti grupa Headoneast te Sara Renar.

Točno u podne u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13 će Marko Tolja potpisivati svoj novi album “Stavi pravu stvar”, koji je snimio s Jazz orkestrom HRT-a. Album sadrži obrade jedanaest domaćih evergreena u potpuno novim, swing aranžmanima.

U 19 sati u Aquarius Music Shopu u Branimir centru, grupa Mayales se druži s fanovima i predstavlja treći studijski album “Simbol za Sunce”, koji stiže nakon 5 godina i izvrsnih najavnih singlova ‘Roadie’ i ‘Danas smo Happy’. Nakon Mayalesa, u 19:30 sati, organizirano je i druženje sa Sarom Renar.

U Record Storeu (Tkalčićeva 34) od 11 sati, grupa Headoneast će potpisivati nedavno objavljeni album “Tu”.

Aquarius Music Shopovi (Varšavska 13 i Branimir centar) nude velik izbor novih i antologijskih naslova na vinilu, a ponudu su obogatili i velikim izborom second hand vinila. Povodom Record Store Daya, samo u subotu 22.4., oba shopa će kupcima ponuditi sniženje na određen dio kataloga, a i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda „RSD2017“ (prilikom narudžbe vinila) osigurati popust od 10 % za svoje kupce.

SVI LJUBITELJI GLAZBE, AUTORI I IZVOĐAČI SU DOBRODOŠLI!